Winkel&zo genomineerd voor gezelligste winkel van Vianen!

Facebook

Iedere winkel is uniek. Toch stap je liever bij de ene winkel naar binnen dan bij de andere. Vakkundig en klantvriendelijk personeel, de inrichting en de presentatie van de producten dragen hier allemaal aan bij. Maar, wat maakt een winkel nou echt gezellig? Wat verwachten mensen als ze een winkel binnen lopen en hoe beoordeelt men de sfeer? Winkelend Nederland kan haar oordeel laten horen door te stemmen bij de tweede editie van de “Verkiezing van de ‘Gezelligste Winkel’. Stemmen in de gemeente Vianen kan via www.gezelligstewinkel.nl. Daarbij kan onder meer gestemd worden op Winkel&zo in Everdingen

Winkel & zo is inmiddels uitgeroepen tot de gezelligste winkel van Vianen en… de provincie Utrecht. Maandag 16 maart is de grote award uitreiking en zal duidelijk worden, hoe hoog we landelijk geëindigd zijn. Het blijft nog even spannend.

Maatschappelijk partner KiKa
Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht, wordt er door de partner van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan KiKa. Deze organisatie vraagt aandacht voor kinderkanker , financiert onderzoeken en heeft als doel om in 2025 de genezingskans 95% te laten zijn. Partner van deze verkiezing is Ondernemers United. Alle informatie over deze verkiezing is te vinden via www.gezelligstewinkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>