groente scherp

De Winkel

HEERLIJKE STREEKPRODUCTEN

Winkel&zo is hét adres voor kruidenierswaren, groente, fruit, zuivel, vleeswaren en diverse streekproducten. Broodjes worden elke dag afgebakken in onze eigen oven en het brood en gebak komt vers van Bakker Bos uit Maarsbergen. Biologische groente komt dagelijks vers van ons eigen Landgoed Everstein  Ook het vlees komt uit de directe omgeving, namelijk van slagerij Molenaar in Lexmond. Verder hebben we heerlijke kazen van van Rossum, sappen van hoogstamfruit uit Schoonrewoerd en reusachtige biologische eieren van Baars.

EN VOORDELIG…

Winkel&zo is daarnaast een uitstekend adres voor klanten die op de kleintjes moeten letten. Iedere week hebben wij nieuwe voordeelacties. U vindt ze in de winkel en op de homepage van deze website. We verkopen de A-merken, maar u kunt ook terecht voor producten onder de euro.

AANBIEDINGEN

Schermafbeelding 2014-11-08 om 11.56.09

UITSTEKENDE SERVICE

Service staat voorop bij Winkel&zo. De kassa is daarom voorzien van een pinautomaat., waar u ook extra geld kunt opnemen. Heeft u geen tijd of gelegenheid om zelf boodschappen te doen? Maak dan gebruik van onze boodschappendienst. Ook voor postzegels hoeft u geen lange reizen meer te ondernemen, u kunt voor uw zegels voortaan in de de winkel terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>