boekspot

Ontmoetingsplek

Voor een heerlijk kopje koffie of thee, maar ook voor een echte Everdingse Lange of (belegd) broodje, kunt u terecht in onze gezellige koffiecorner, of op het terras.  Wij serveren uitsluitend vers brood en gebak uit eigen bakkerij. Onze keuken gebruikt zoveel mogelijk seizoensgebonden producten van regionale leveranciers. Groente, fruit en vlees… alles is van hoge kwaliteit.

Dat geldt eveneens voor de geserveerde dranken. De organico koffie is biologisch en wordt op traditionele wijze door Maya indianen geteeld in Latijns Amerika. De thee is van The Art of Tea Collection en komt rechtstreeks vanuit Sri Lanka . Al onze theeën voldoen aan de normen van Max Havelaar en de thee is Fairtrade gecertificeerd om te zorgen voor betere leef- en werkomstandigheden voor de mensen in de oorsprong.

20161027_140608

ONTMOETINGSPLEK VOOR IEDEREEN

Iedereen is welkom in Winkel&zo. Het is een uitstekend rustpunt voor passerende fietsers en wandelaars en een ontmoetingsplek voor dorpsbewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>