klein_IMG_6712

Werken bij ons

Bij Winkel&zo is veel werk te doen. Behalve allerlei werkzaamheden in de winkel, kunt u bij ons aan de slag met administratief werk, werk in en rond de keuken, boodschappendienst, schoonmaak, creatieve activiteiten en moestuin werkzaamheden.

Wij hebben plek voor vrijwilligers, mensen met een beperking en mensen die deelnemen aan re-integratie en participatietrajecten.

HOE AANMELDEN?

Mensen met een beperking kunnen zich aanmelden via hun persoonlijker begeleider, hun trajectcoach of gewoon bellen naar de winkel. Volgt u een re-integratie en participatietraject? Meld u zich dan aan via de gemeente of Werk- en Inkomen Lekstroom (WIL). Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij de winkel.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de mogelijkheden rondom dagbesteding kunt u een kijkje komen nemen in de winkel, of op de website van “Werk aan de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>